Baja Rendőrkapitányság

9 Vélemény
Baja Rendőrkapitányság
Köztársaság Tér 3.
6500 Baja
Bács-Kiskun
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

Ügyfélszolgálat Bűnmegelőzés Rendőrségi Hírek

 1. Határinfó
 2. Hírek
 3. Kapcsolat
 4. Állásajánlatok
 5. Útinfó

Kulcsszavak:
Rendőrség
Baja Rendőrkapitányság a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

büntetés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megbüntettek gyorshajtásért a Baja táblától kb 1 m távolságra... 59- cel! A bajai dunahíd Csertaparti oldalán! Persze, ez nyilván gyorshajtás, hisz a tábla után 50 a megengedett sebesség, demégis fel kell tenni a kérdést: Valóban ez a legnagyobb gond Magyarországon?! Az uzsorások Baján és a környéken röhögnek a markukuba, a rendörség pedi azzal van elfoglalva, hogy tudja kirabolni az autósokat... Ez ugyanis nem más, mint rablás és útonállás!

eugenica
KRESZ

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

NEM VÉLEMÉNY, KÉRDÉS. Tíz éve van "B" kategóriás jogosítványom.Három hónapja vizsgáztam nagy motorkerékpár járműből. Az oktatóm azt mondta, hogy utast két évig nem szállíthatok. Tíz éves "B" kategóriás jogosítvány után is igaz ez? A pontos jogszabályt interneten hol érhetem el? A kresz szó beütésével nem találok a Kresz szabályokra vonatkozó szó szerinti rendelkezést. Köszönettel: eugenica

Berger Rita
Éjszakai ramazuri...

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Érdekelne,vajon az éjszakai járőrök merre jártak tegnap éjjel,amikor a nyitott udvaron 6 autót megrongáltak,egyet feltörtek,...,két hete történt esetről meg ne is beszéljünk.Akkor valószínű én zavartam meg az akciójukat,mert éjjel fél kettőkor kimentem,hogy mi az a zörgés az udvaron.Nos...,most sajnos sem én,sem a rendőrség nem volt elég szemfüles.

Csóka Erik
Miért tehetetlen jogilag a rendőrség bizonyos esetekben ???

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Baján, a Szabadság u. 45. szám alatt lakom, az egyik házrészben. A közvetlen szomszédomat a családsegitők, szociális osztály és még a rendőrség sem tudja jogilag elhelyezni innen. Annak ellenére, hogy a szomszéd házrész a bajai önkormányzat tulajdona, még ők sem tudják, -- vagy nem akarják -- elhelyezni máshová. Ez a szomszéd ,rendszeresen kiabál, fenyegetőzik hogy "szétveri a képemet és összetöri az ajtómat meg mindent ami bent van... " többször nekem jött, és elkezdett lökdösni de meg még nem ütött, csak próbálkozott. Se viz, se gáz, se villany nincs nála, mert már mindent kikötöttek a közművek. Munkahelye sincs, és élő rokona sem a szociális osztály szerint. Eszméletlen bűz árad állandóan a lakásából. Szeméttel és romdarabokkal elbarikádozza magát és a járdát, hogy véletlen se tudjon senki odamenni, vagy csak elmenni az ajtaja előtt. Pedig nekem és páromnak ott kell elmennünk ha be akarunk menni a saját lakrészünkbe. Ma is ki akartam gazolni az udvart, de nem hagyja és lassan már én sem merek semmit sem csinálni az udvaron. Hogy van ez kérem !? Van egyáltalán bármi lehetőség, hogy elhelyezzék a szomszédomat egy szociális gondozóba ???

robogósok + csendháborítások

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az alább megfogalmazott problémához, hogy tudniillik a tizenéves robogósok viselkedése lassan tűrhetetlen szeretnék hozzászólni. Nem csak a lakótelepen, de az egész belvárosban legfőképpen a Déry kertnél és a környező utcákban is, olyan ricsajjal közlekednek és hangoskodnak, hogy nem lehet csukott ablaknál se megmaradni. Nem kéne őket időnként elzavarni, elszoktatni őket? Vagy miért van az, hogy manapság egyáltalán nem jár a városban gyalogos járőr? Mert a nagy ritkán kora délután elhaladó rendőrautónak nem sok visszatartó ereje van. Ha a belvárosban a Dérykertet, a buszmegállót, a Kossuth Lajos utcát és a városkapu négyesnél folyamatosan sétálgatnának,( főleg hétvégén éjszaka és hajnalban kellene amikor minden éjszaka üvöltözés van, felborított virágcserepek, betört kirakatok) talán el lehetne lehetetleníteni a mások nyugalmát megzavaró egyéneket. És legfőképpen minden hétvégén éjszaka és hajnalban kellene járőröznie annyi rendőrnek, ahánynak csak lehet. Köszönöm az elolvasást és köszönöm ha megfontolják.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Baja Rendőrkapitányság részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Közelben található Police kirendeltségek

 1. Türr István Part 1.
  6500  Baja
 2. Zrínyi Utca 24.
  6528  Bátmonostor
 3. Fő U. 147.
  7149  Báta
 4. Szabadság Tér 10.
  6527  Nagybaracska
 5. Kossuth Lajos Utca 2.
  6523  Csátalja